Ülker; “Gönüllere gireceğiz”

Ülker; “Gönüllere gireceğiz”
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, yerel seçim çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Sarayönü’nün 26 mahallesini cadde cadde, sokak sokak, ev ev gezmek ve seçmenlerle tek tek el sıkışmak için yollara düşen Ülker, “En büyük projem gönüllere girmek ve insanımızı mutlu etmek” dedi.

Seçim çalışmalarında yatırım, üretim ve istihdama vurgu yapan Ülker, işsizliği ve göçü önlemek için istihdama yönelik her türlü fedakarlığı yapacağını söyledi.

Halkın belediye başkanı olacağını hatırlatan Ülker, sürekli yatırım, üretim ve istihdamın önemine vurgu yapıp, ticari, sınai ve tarımsal üretim, hayvancılık, besicilik gibi ekonomik işlere ve yatırımlara destek olarak istihdam oluşturan organizasyonları devreye sokacağını söyledi.

Özellikle işsiz gençlerin istihdamı için çalışacağının altını çizen Ülker, “İşsizliği ve dışarı göçü önlemek için istihdama yönelik girişimlerde bulunacağım ve bu konuda her türlü fedakarlığı yapacağım. Ticari, sınai ve tarımsal üretim, hayvancılık, besicilik gibi ekonomik işlere ve yatırımlara destek olarak istihdam oluşturan organizasyonları devreye sokacağım.” dedi.

ulker-gonullere-girecegiz-2.jpg

“İlçem için herkesle işbirliği yaparım”

Yönetim anlayışındaki istişare ve işbirliğinin altını çizen Ülker, toplum kesimlerine hizmetin aracısı olan muhtarlar başta olmak üzere, ilçede bulunan STK, birlik, kooperatif ve derneklerle her zaman bilgi alışverişinde bulunacağını ve projeleri birlikte planlayarak uygulamaya sokacağını söyledi.

Toplumun tüm kesimlerine yönelik birlik, beraberlik ve iyi ilişkiler mesajlarını yineleyen Ülker, “Sevgi, saygı, hoşgörü, barış ortamında, kimseyi ötekileştirmeden, tam bir birlik, beraberlik ve adalet anlayışı içerisinde hareket edeceğim. Devletimizin en üst kademesinden en alt kademesinde görev yapan memuruna kadar, seçilmiş ve atanmış devlet ve kamu görevlisi herkesle ilçemiz menfaatlerine olacak her türlü girişim ve çalışmaları yapacağım. Belediyelerin öncelikli yasal görevleri olan yol, park ve bahçe, temizlik, imar ve fen işleri gibi hizmetler tarafımızca eksiksiz ve en hızlı şekilde yapılacaktır. Belediye hizmetleri konusunda Büyükşehir Belediyesi ile de koordinasyon içerisinde olunacaktır.” diye konuştu.

ulker-gonullere-girecegiz-3.jpg

Vatandaşla muhatap bir belediye

Belediye Başkan Adayı Ülker, kendi dönemlerinde halka yakın bir başkan ve halkla işbirliği yapan bir belediye halinde hareket edileceğini ifade ederek, “Dürüst bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğim ve adil bir belediye başkanı olacağım. Mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek en hızlı çözümleri üreteceğim. Hizmet denetimlerini bizzat yerinde yapacağım. Bütün mahallelerimizi sık sık ziyaret edeceğim için halkımızın sorunlarını mahalle sakinleriyle istişareli olarak çözen bir başkan olacağım. Belediyeye gelenlere de kapım her zaman açık olacak. Esnaf anlayışıyla belediye başkanlığı yapacağım. Hizmet yaparken ve kaynakları kullanırken Ahiret hesabını da hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğim.” şeklinde konuştu.