Yıldız mazbatasını aldı

Yıldız mazbatasını aldı
Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve üç adaylı kongre seçimi kazanan ilçe başkanı Tahir Yıldız ve yeni yönetimiyle birlikte Sarayönü ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını...

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve üç adaylı kongre seçimi kazanan ilçe başkanı Tahir Yıldız ve yeni yönetimiyle birlikte Sarayönü ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Tahir Yıldız, burada yaptığı konuşmada, ilçe başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Yıldız, yeni yönetim olarak Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir şekilde çalışacaklarını belirtti. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını aktaran Yıldız "Resmi olarak görevimizi devir aldık. Yeni bir döneme başladık. Bu yarışa başlarken belirttiğimiz gibi sevgi ve barış iklimi dönemi olacak. Bunun için çalışmalara başlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.