Ülker; “Halkın başkanı olmaya adayım”

Ülker; “Halkın başkanı olmaya adayım”
31 Mart Mahalli Seçimlerine yönelik çalışmalarındaki yoğun temposuyla ilçenin her mahallesine ulaşan ve destek isteyen Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, seçime 2 gün kala başkan seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları ve projelerini tekrarladı.

Kendi ifadesiyle "halkın belediye başkanı" olmak için yollara düşen ve ilçeyi 26 mahallesiyle karış karış gezen Ülker, "İnşallah 1 Nisan’dan sonra da başkan olarak sizleri tekrar tekrar ziyarete geleceğim. Sorunlarınızı yerinde konuşup elbirliği ile bu acil sorunlara en doğru, en hızlı ve en ucuz çözümleri birlikte bulacağız" dedi.

Seçimi artık gün ve saatler kala gazetemize açıklama yapan ve yapacağı çalışmaları özetleyen Ülker ana başlıklar halinde projeleri ile ilgili şu mesajları verdi;

"İstişare ve işbirliğine önem vereceğiz"

"Sevgi, saygı, hoşgörü, barış ortamında, kimseyi ötekileştirmeden, herkese tam, eksiksiz ve en hızlı şekilde hizmet edeceğim. 26 mahallemizi en az ayda bir kere mutlaka ziyaret ederek halkın belediye başkanı nasıl olunur göstereceğim. Halkımız karşısında bugüne kadar özlediği ve beklediği bir başkan ve yönetim bulacak. Makam odamın kapısı halkımıza her zaman açık olacak.”

"Milli görüş esas alınacak"

"Öncelikle merhametli ve adil olacağız. Her zaman işi ehline vereceğiz. Belediyenin kaynaklarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Yolsuzluk ve israfa da hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. Hizmette ve atamada partizanlık ve ayrımcılık yapılmayacak. İmar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız.”

"Kaynak dağılımı nüfusa göre"

"Herkesçe malum olunduğu üzere devletimiz belediyelere nüfusa göre bir pay vermektedir. Öncesinde haksızlığa uğramış mahallelerimizin mağduriyetleri giderildikten sonra paylaşım nüfusa göre adil bir şekilde yapacaktır."

“önceliğim yatırım, üretim ve istihdam”

“İlçeyi yatırımcılar için cazibe merkezi haline getireceğim. Kompen ve Tetik gibi istihdam sağlayan firmaların sayısının ilçede artması için gereğini yapacağım.

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylülerimizin katma değeri yüksek ürünleri marka haline getirilerek Türkiye geneline ve dünyaya ulaştırılacaktır."

"Maneviyata ve spora önem vereceğiz"

"Özellikle son yıllarda ilçe genelimizde yaygınlaşmaya başlayan uyuşturucu kullanımına karşı STK’lar, Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Emniyet birimlerimizle işbirliği halinde teyakkuzda olunacak ve bu soruna karşı atılan gerekli adımlara destek olunacak. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bireysel sporlar ve takım sporları yapmaları için her türlü desteği vereceğiz."