Spor Tesisleri tamamlandı

Spor Tesisleri tamamlandı
Sarayönü Belediyesi tarafından ilçemizin 9 mahallesinde yaptırılan spor tesisleri tamamlandı.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, Sarayönü Belediyesi olarak spora destek için dokuz ayrı yerleşim yerine...

Sarayönü Belediyesi tarafından ilçemizin 9 mahallesinde yaptırılan spor tesisleri tamamlandı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, Sarayönü Belediyesi olarak spora destek için dokuz ayrı yerleşim yerine spor kompleksi yaptıklarını, bu spor komplekslerinin içinde voleybol sahası, basketbol sahası ve açık halı saha bulunduğunu, bu sahaların etrafı kafes telle çevirili olarak gençlerimizin kullanımına sunduklarını söyledi.

Okul bahçelerine yapıldı

Bu projenin sosyal alan konusunda ilçemize değer katacağını kaydeden Solak, “Sarayönü Belediyesi olarak gençlerimizin güzel tesislerde daha iyi vakit geçirebilmesi için bu projeyi hayata geçiriyoruz. Bu tesisleri okul bahçelerine yapıyoruz. Hem öğrencilerimizin kullanabileceği hem de öğrenci olmayan kardeşlerimizin kullanabileceği tesisler oluşturduk” şeklinde konuştu.

Dokuz mahalle yararlanıyor

Başkan Nafiz Solak, şöyle konuştu: “Spor Toto teşkilat başkanlığının desteğiyle 9 mahallemize yaptığımız spor tesislerinin toplam maliyeti 2 milyon lirayı buluyor. Bu tesisler ilçe merkezimizde Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi bahçesine, Ladik mahallemizde Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesine, Kurşunlu mahallemizde Kurşunlu İlkokulu’nun bahçesine, Başhüyük mahallemizde Başhüyük İlkokulu’nun bahçesine, Karatepe mahallemizde Karatepe İlkokulu bahçesine, Gözlü mahallemizde Nadir Özşahin İlkokulu bahçesine, Özkent mahallemizde Hacı İsmet Önal İlkokulu bahçesine, Çeşmelisebil mahallemizde Şehit Yusuf Ceran Ortaokulu bahçesine, Kadıoğlu mahallemizde Kadıoğlu İlkokulu’nun bahçesine yapılıyor.” dedi.