Son derbi Karapınar'da

Son derbi Karapınar'da
Sarayönü Belediyespor, yılın son derbisini deplasmanda Karapınar Belediyespor ile oynayacak. Karşılaşma pazar günü saat 14:00'te Karapınar ilçe stadında oynanacak.Oynadığı son iki karşılaşmayı farklı skorlarla kazanarak...

Sarayönü Belediyespor, yılın son derbisini deplasmanda Karapınar Belediyespor ile oynayacak. Karşılaşma pazar günü saat 14:00'te Karapınar ilçe stadında oynanacak.

Oynadığı son iki karşılaşmayı farklı skorlarla kazanarak iyi bir çıkış yakalayan Sarayönü Belediyespor'da moraller yerinde. Akşehirspor'un farkı bir hayli açmasından dolayı Konya ikincili için mücadele eden Sarayönü Belediyespor, bu noktada büyük bir avantaj yakaladı. Play-off maçına kalabilmek için Konya ikincisi olması gereken temsilcimiz, Karapınar Belediyespor'a 11 puan fark atarken, hafta sonu oynanacak olan derbi karşılaşmasında bu farkın daha da aralanma ihtimali bulunuyor. Bugün yeniden antrenmanlara başlayacak olan Sarayönü Belediyespor'da herhangi bir sakat veya kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan direk düşme potasının sınırında yer alan Karapınar Belediyespor, 13 puanla 11'nci sırada yer alıyor. Devre arasında yaptığı transferlere rağmen ikinci yarıda çıktığı tüm karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrılan Karapınar temsilcisi, lige havlu atmış gibi görünse de Sarayönü Belediyespor'un her ihtimale karşı temkinli olması gerekiyor.