Solak ve Yetkin ailelerinin mutlu günü

Solak ve Yetkin ailelerinin mutlu günü
Sarayönü Belediyesi Aşevi Yetkilisi ve Safa Yemek Organizasyonunun sahibi Mustafa Yetkin oğlu Abdullah Yetkin'i evlendirdi.Belediye çalışanlarından Ahmet Solak'ın kızı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Mustafa...

Sarayönü Belediyesi Aşevi Yetkilisi ve Safa Yemek Organizasyonunun sahibi Mustafa Yetkin oğlu Abdullah Yetkin'i evlendirdi.

Belediye çalışanlarından Ahmet Solak'ın kızı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Mustafa Solak’ın yeğeni Nida Solak ile Mustafa Yetkin'in oğlu Abdullah Yetkin haftasonu günü düzenlenen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.

Cuma akşamı Teras Cafe de düzenlenen kına ile başlayan merasim, Pazar günü erkek evinden oluşturulan konvoyun kız evine gelerek gelini dualar eşliğinde alması ile devam etti. Düğün sahipleri tarafından davetlilere yemek ikramında bulunulurken, genç çift nikah merasiminde hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu evet diyerek dünya evine girdi.

Turkuaz Kır Bahçesinde açık havada yapılan düğünde genç çifti bu mutlu günlerinde eşleri ve dostları yalnız bırakmazken, davetliler havanın da güzel olması ile birlikte ilerleyen saatlere kadar eğlendi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Solak ve Yetkin ailelerini tebrik eder, Nida ve Abdullah çiftimize ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Etiketler :