Sarayönü Derneği'nden Başkan Koç'a tebrik ziyareti

Sarayönü Derneği'nden Başkan Koç'a tebrik ziyareti
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SKYD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Emre Güney önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette Sarayönü'nde yapılacak hizmetlerde ortaklaşa hareket etme görüşü ortaya çıktı.

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sarayönü Belediyesi olarak Sarayönü için yapılacak faaliyetlerde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

sarayonu-derneginden-baskan-koca-tebrik-ziyareti-1.jpg

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Emre Güney; ’Dernek olarak bizler Sarayönü'nün daha çok gelişmesi ve tanınmasını kendimize misyon olarak belirledik. Bunun yanında elbette ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin daha fazla sosyal hayata katılmasını istiyoruz. Kuruluşumuzun ilk 6 ayında bu noktada önemli işlere imza attık. Yaz mevsiminde de atmaya devam edeceğiz.

Belediye Başkanımızı ziyaretimizde de kısa süre içinde hayata geçireceğimiz projelerimizi konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk. Destekleri için kendisine şahsim, dernek yönetimim ve tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Sarayönü sevdalıları olarak çıktığımız bu yolda bizlere destek veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Sarayönü'müzü hak ettiği ve layık olduğu seviyeye taşıyacağız" dedi.