Sarayönüspor taraftarı takımına sahip çıktı

Sarayönüspor taraftarı takımına sahip çıktı
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7.grup 24.hafta karşılaşmalarında Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor Adana deplasmanında İmamoğlu Belediyespor karşısında sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrılarak 14 yıl aradan sonra ligden düştü.

BAL liginin kurulduğu 2010-2011 sezonundan itibaren, 4 kez 3.ligin kapısından dönen, Konya takımları arasında en başarılı kulüp olarak dikkatleri üzerine çeken Sarayönü Belediyespor’un 14 yıllık serüvenin sonunda bitime 2 hafta kala Süper Amatör Küme’ye düşmesi kesinleşti.

Sosyal medyada birçok sayfa bu durumu paylaşırken, Sarayönüspor’un tutkulu taraftarlarından takıma destek mesajları yağdı. Ahmet Büyükatçeken, Eren Tavlan, Talat Kestek, Hüseyin Çetinkaya gibi isimler takımlarının yanında olduklarını her platformda dile getirdiler.

Destek mesajlarını yineleyen taraftarlar, Sarayönü Belediyespor’un az bütçeyle 14 yıl boyunca imkansız işleri başardığını, rakiplerinin korkulu rüyası olduğunu ve Konya futbol camiasında adından söz ettirdiğini dile getirerek, düştüğü yerden kalkmasını da bileceğini dile getirdiler.

Taraftarlar özellikle teknik direktör Niyazi Kart’a desteklerini tekrarlarken, taşta oynasa kaldırımda tezahürat yapacaklarını, Sarayönüspor’un 1947 yılında köklü bir takım olduğunu yeniden başarılı günlere dönüş yapacaklarına inançlarının tam olduğunu yineledi