Solak ve Harmancı ailelerinin mutlu günü

Solak ve Harmancı ailelerinin mutlu günü
Hasibe - Mesut Solak’ın kızları Meryem Solak ile Şengül- Ramazan Harmancı’nın oğlu Ali Osman Harmancı Pazar günü düzenlenen düğün merasimi ile birlikte hayatlarını birleştirdi.Genç çiftin düğün merasimi, Pazar günü...

Hasibe - Mesut Solak’ın kızları Meryem Solak ile Şengül- Ramazan Harmancı’nın oğlu Ali Osman Harmancı Pazar günü düzenlenen düğün merasimi ile birlikte hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftin düğün merasimi, Pazar günü erkek evinde hazırlanan düğün konvoyunun gelin evine gelerek, gelini dualar eşliğinde alması ile başladı.

Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi ile hayatlarını birleştiren genç çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Genç çift Sarayönü Belediyesi Nikah Memuru Gürol Karaca’nın kıydığı nikahla “EVET” diyerek birbirlerine hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu beraber olmaya söz vererek Dünya evine girdi.

Meryem Solak - Ali Osman Harmancı

Genç çifti bu mutlu gününde Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Av.Gamze Karacan’da yalnız bırakmadı. Pazar akşamı gerçekleştirilen düğün merasiminde davetliler gece boyunca doyasıya eğlenerek, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak evlenerek Dünya evine giren Meryem-Ali Osman çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Solak ve Harmancı ailelerine de bu birlikteliğin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

Etiketler :