Serdar Gürler camiadan özür diledi

Serdar Gürler camiadan özür diledi
Giresunspor karşılaşmasında oyundan alınırken tepki gösteren Konyaspor'un tecrübeli ismi Serdar Gürler, maçın ardından camiadan özür diledi.Serdar Gürler, maç sonunda yaptığı açıklamada kendisine yakışmayan bir tavır...

Giresunspor karşılaşmasında oyundan alınırken tepki gösteren Konyaspor'un tecrübeli ismi Serdar Gürler, maçın ardından camiadan özür diledi.

Serdar Gürler, maç sonunda yaptığı açıklamada kendisine yakışmayan bir tavır sergilediğini belirterek, “Oyundan çıktıktan sonra küçük bir tepkim vardı. Konyaspor camiasından özür diliyorum. Çok büyük olmasa da bana yakışmayan bir durumdu. Maçın hırsı ve fazla isteğim vardı” dedi. Serdar maçla ilgili ise şöyle konuştu. “Kaybetmemek iyi takım olduğumuzu ifade ediyor. Kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz. En zor deplasmanlardan biriydi. Karşımızda kaybedecek hiçbir şeyi olmayan takım vardı. En tehlikeli takımlar da bunlar oluyor. İyi mücadele ettiler. Biz de buna karşılık verdik. İki takım da kazanabilirdi. 1 puanı iki takım da hak etti. Trabzonspor maçında taraftarımızın desteğiyle inşallah 3 puan alacağız”.