Selin ve Samet dünya evine girdi

Selin ve Samet dünya evine girdi
Sarayönü’nün tanınan simalarından Eski ilçe milli eğitim müdür yardımcısı, Coğrafya öğretmeni Mustafa Doğan oğlu Samet Doğan’ı evlendirdi.Güldane-Salim Sağ çiftinin kızları kamu personellerinden Selin Sağ ile Zeliha-Mustafa...

Sarayönü’nün tanınan simalarından Eski ilçe milli eğitim müdür yardımcısı, Coğrafya öğretmeni Mustafa Doğan oğlu Samet Doğan’ı evlendirdi.

Güldane-Salim Sağ çiftinin kızları kamu personellerinden Selin Sağ ile Zeliha-Mustafa Doğan çiftinin oğlu Elektrik teknikeri Samet Doğan, Perşembe günü hayatlarını birleştirdi. Çarşamba günü Karatepe’de düzenlenen kına ile başlayan tören, Perşembe günü erkek evinde oluşturulan konvoyun kız evine gelerek gelini dualar eşliğinde alması ile devam etti.

Perşembe akşamı Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün salonunda devam eden törende, gelinin ve damadın akrabaları ve dostları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Selin ve Samet Perşembe günü kıyılan nikahla bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta evet diyerek hayatlarını birleştirdi.

Selin Sağ - Samet Doğan

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Dağ ve Doğan ailelerini tebrik eder, Selin ve Samet çiftimize ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Etiketler :