Sarayönüsporlu Hüsnü Sürücü evlendi

Sarayönüsporlu Hüsnü Sürücü evlendi
Sarayönü Belediyespor’un başarılı sol bek oyuncusu Hüsnü Sürücü, Pazar günü hayatını Erva Duran ile birleştirdi. Çiftin düğününe futbol camiasının tanınan isimleri katılırken, çiftin nikah şahitliğini Sarayönü...

Sarayönü Belediyespor’un başarılı sol bek oyuncusu Hüsnü Sürücü, Pazar günü hayatını Erva Duran ile birleştirdi. Çiftin düğününe futbol camiasının tanınan isimleri katılırken, çiftin nikah şahitliğini Sarayönü Belediyespor’un tecrübeli teknik direktörü Niyazi Kart ve yardımcısı Nuri Arıkan yaptı.

Şeyma-İsa Duran çiftinin kızları Erva Duran ile Nebahat-Hüseyin Sürücü çiftinin oğlu Hüsnü Sürücü haftasonu düzenlenen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi. Cumartesi günü Çumra Belediye Düğün Salonunda kına merasimi ile başlayan tören, Pazar günü erkek evinden oluşturulan konvoyun gelini dualar eşliğinde alarak Meram Gloria Düğün Salonuna geçilmesi ile devam etti.

Hüsnü Sürücü - Erva Duran Düğün

Çiftin düğününe katılım yoğun olurken, çiftin nikah şahitliğini ise Sarayönü Belediyespor’un tecrübeli teknik direktörü Niyazi Kart ve yardımcısı Nuri Arıkan yaptı. Genç çiftin düğününe futbol camiasının tanıdık isimleri katılırken, Sarayönü Belediyespor yöneticileri Ramazan Poyraz, Rıfkı Kurşun, Mustafa Turan, Sarayönü Belediyespor İdari Menajeri Erol Eytürk ve Yeşil Fırtına taraftar grubu lideri Sercan Sefer Solak’ta, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Erva-Hüsnü çiftimize sağlıklı, huzurlu bir ömür, Duran ve Sürücü ailelerine ise bu birlikteliğin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz

(Mücahit Enes TURBİL)

Etiketler :