Parılyıldız ailesinin mutlu günü

Parılyıldız ailesinin mutlu günü
Ertuğrul Mahallesinden, Saka Su Konya Bölge Dağıtıcısı ve Özpar Şirketi sahibi ve Sarayönü Belediyespor eski yöneticisi Hasan Parılyıldız, geçtiğimiz hafta sonu oğlunu evlendirdi.Nursel-Muhsin (Merhum) Mangır ailesini kızı...

Ertuğrul Mahallesinden, Saka Su Konya Bölge Dağıtıcısı ve Özpar Şirketi sahibi ve Sarayönü Belediyespor eski yöneticisi Hasan Parılyıldız, geçtiğimiz hafta sonu oğlunu evlendirdi.

Nursel-Muhsin (Merhum) Mangır ailesini kızı Tuğçe ile Saniye-Hasan Parılyıldız ailesinin oğlu Zekeriya, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi. Tuğçe-Zekeriya çiftinin düğün Ertuğrul mahallesinde başladı. 1 Temmuz Cumartesi günü Ertuğrul mahallesinde yapılan Çerkes düğününün ardından Pazar günü sabah davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. Yemek ikramlarının ardından gelin alma merasimi için Ertuğrul mahallesinden hareket edilerek Konya'ya gidildi. Gelinin dualar eşliğinde kız evinden alınmasının ardından akşam saatlerinde düğün için Dedeman Otel'e geçildi.

Dedeman Otel'de gerçekleştirilen düğünde, davetliler mutlu çiftin en özel gününe eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün mutlu şekilde sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Mangır ve Parılyıldız ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Tuğçe ve Zekeriya çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.