Güney: ”Şimdi büyük Sarayönü için çalışma zamanı”

Güney: ”Şimdi büyük Sarayönü için çalışma zamanı”
31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’den Sarayönü Belediyesi meclis üyeliğine seçilen Ali Güney, ilçe için yeni bir dönem başladığını ve birlik ve beraberlik içerisinde “Büyük Sarayönü” hedefi doğrultusunda çalışılması gerektiğini söyledi.

Seçimlerde AK Parti ve kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür eden Güney, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Sarayönü'nün sıcak topraklarında doğup büyümüş bir evladı olarak, vatandaşlarımızla birlikte olmak ve bu güzel ilçemize hizmet etmek benim için büyük bir gurur ve sorumluluktur. Ailem ve şahsımın hizmet anlayışı, her zaman kutuplaştırmadan, ayrım yapmadan, hakkaniyet ve adaletten ödün vermeden, Sarayönü'nün her köşesine eşit şekilde dokunmak olmuştur. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de bu ilke ve değerler doğrultusunda yılmadan, yorulmadan, ortak akıl ve şeffaflıkla hareket etmeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

31 Mart 2024 seçimlerinin kazananı olan Yeniden Refah Partisi Sarayönü için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Yeniden Refah Partisi Başkanı Necati Koç'u ve meclis üyelerimizi tebrik ediyor, büyük Sarayönü için hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni ediyorum.

Seçimler gelir geçer, ancak asıl olan birlik ve beraberliğimizdir. Ortak akıl ve şeffaflıkla, yılmadan, yorulmadan, Sarayönü için daha fazla yol kat edeceğiz. Bu vesileyle, seçim çalışmalarında bizi yalnız bırakmayan AK Parti teşkilatımıza ve değerli hemşehrilerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve güveni, Sarayönü için yapacağımız hizmetlerde bize ilham kaynağı olacaktır.

2009 ruhu ve samimiyetiyle bugün de yarın da birlikte, büyük Sarayönü için emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Sizlerin duaları ve destekleriyle, daha yaşanabilir, daha güzel bir Sarayönü için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin geleceği için hep birlikte el ele, omuz omuza mücadele edeceğiz.” İfadelerini kullandı