Gökhan Coşdu dünyaevine girdi

Gökhan Coşdu dünyaevine girdi
Sarayönü Sosyal Yardımlaşma Vakfı personellerinden Gökhan Coşdu hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile hayatını Canan Çavşak ile birleştirdi.Emine-Bekir (Merhum) Çavşak çiftinin kızları Canan Cavşak ile Hatice-Bayram...

Sarayönü Sosyal Yardımlaşma Vakfı personellerinden Gökhan Coşdu hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile hayatını Canan Çavşak ile birleştirdi.

Emine-Bekir (Merhum) Çavşak çiftinin kızları Canan Cavşak ile Hatice-Bayram Coşdu çiftinin oğlu Gökhan Coşdu Cuma günü düzenlenen düğün merasimi ile dünyaevine girdi.

Kız tarafının Amasyalı olması sebebiyle Salı günü Amasya Çırağan Düğün Salonunda düzenlenen kına ile başlayan merasim, Cuma günü kız evine gidilerek gelinin dualar eşliğinde alınması ile devam etti.

Cuma akşamı Turkuaz Kır Düğün Bahçesinde kıyılan nikâhta genç çift bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta evet diyerek hayatlarını birleştirdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde eşleri ve dostları yalnız bırakmazken, davetliler havanın da güzel olması ile birlikte ilerleyen saatlere kadar eğlendi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Çavşak ve Coşdu ailelerini tebrik eder, Canan ve Gökhan çiftimize ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Etiketler :