Fotoğrafları esnaflara hediye edildi

Fotoğrafları esnaflara hediye edildi
Sarayönü Belediyesi tarafından düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasında, fotoğrafçılar tarafından fotoğrafı çekilen esnaflara, fotoğrafları hediye edildi.Yarışmada yer alan esnafların fotoğraflarını bastıran Sarayönü...

Sarayönü Belediyesi tarafından düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasında, fotoğrafçılar tarafından fotoğrafı çekilen esnaflara, fotoğrafları hediye edildi.

Yarışmada yer alan esnafların fotoğraflarını bastıran Sarayönü Belediyesi, fotoğrafları çerçevelettirdi. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, fotoğrafları bulunan esnafları ziyaret ederek fotoğraflarını hediye etti. Fotoğrafların arkasına iyi dileklerini yazarak imzalayan Başkan Nafiz Solak'ın hediyesinden büyük memnuniyet duyan esnaflar, fotoğraflarını işyerlerine astı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "gerçekleştirdiğimiz fotoğraf yarışması çok güzel sonuçlar verdi. Öncelikle ilçemizin tanıtımı açısından bu yarışma çok önemli. Öte yandan ilçemize bir değer kattığı aşikar. İlçemizin dışından gelen insanlar, fotoğraf çekebilmek için halkımızla, esnaflarımızla iletişim kurdular. Esnaflarımızın fotoğraflarını çektiler ve biz bugün bu fotoğrafları esnaflarımıza hediye ettik. Esnaflarımızın bundan memnun olması da bizi çok mutlu etti." dedi.

Etiketler :