Emniyet uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Emniyet uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda 4,76 gram metamfetamin ve 5,69 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Bayram öncesi gerçekleştirilen bir operasyonda, ilçe genelinde uyuşturucu madde kullanımı, özendirilmesi ve satışının önüne geçmek maksadıyla bir evde yapılan arama sonucunda çeşitli uyuşturucu maddelere el konuldu.

Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, şüpheli şahıs hakkında TCK 188 Uyuşturucu Madde Ticareti ve TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurma suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda şahıs mahkemeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal, yaptığı açıklamada, uyuşturucu maddeyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, özellikle sokak satıcılarına yönelik operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Ünsal, "Sarayönü İlçe Emniyeti olarak uyuşturucu tacirlerine karşı sürdürdüğümüz operasyonlarla halkımızın güvenliğini sağlamak için çalışıyoruz. Bu tür suçlarla mücadelede halkımızın desteği büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın, uyuşturucu madde satıcılarına ve kullanıcılarına ilişkin her türlü bilgiyi bize ulaştırmalarını bekliyoruz. Bu mücadelede halkımızın desteğiyle daha başarılı olacağımıza inancımız tamdır" dedi.

Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, uyuşturucu maddeyle mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini ve halkın güvenliğini sağlamak için gereken her türlü adımı atacağını vurguladı.