Akdağ ve Bozkurt ailelerinin mutlu günü

Akdağ ve Bozkurt ailelerinin mutlu günü
Ayşe - Ahmet  Akdağ çiftinin kızları Ayşe Akdağ ile Medine - Kemal (Merhum) Bozkurt çiftinin oğlu Ünsal Bozkurt  Pazar günü düzenlenen düğün merasimi ile birlikte hayatlarını birleştirdi.Genç çiftin düğün merasimi,...

Ayşe - Ahmet  Akdağ çiftinin kızları Ayşe Akdağ ile Medine - Kemal (Merhum) Bozkurt çiftinin oğlu Ünsal Bozkurt  Pazar günü düzenlenen düğün merasimi ile birlikte hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftin düğün merasimi, Cuma günü Karaman Samanyolu Düğün salonunda gerçekleştirilen kına töreni ile başladı. Kına etkinliğinde gelini ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmazken, davetliler gönüllerince eğlendi.

Pazar günü Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi ile hayatlarını birleştiren genç çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Genç çift Yeni Düğün salonunda kıyılan nikahla “EVET” diyerek birbirlerine hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu beraber olmaya söz vererek Dünya evine girdi.

Pazar akşamı gerçekleştirilen düğün merasiminde davetliler gece boyunca doyasıya eğlenerek, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak evlenerek Dünya evine giren Ayşe - Ünsal çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Akdağ ve Bozkurt ailelerine de bu birlikteliğin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz. (Belgin TARI)

Etiketler :