Üç oyuncuyla yollar ayrıldı

Üç oyuncuyla yollar ayrıldı
Sarayönü Belediyespor, devre arası dönemde dört futbolcusuyla yollarını ayırdı. Yeşil siyahlılar, Muhammet Özdemir, Serkan Kaya ve Kubilay Özer ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeleri feshetti.Sarayönü Belediyespor'da...

Sarayönü Belediyespor, devre arası dönemde dört futbolcusuyla yollarını ayırdı. Yeşil siyahlılar, Muhammet Özdemir, Serkan Kaya ve Kubilay Özer ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeleri feshetti.

Sarayönü Belediyespor'da yolların ayrıldığı ilk oyuncu forvet mevkiinde oynayan Muhammet Özdemir oldu. Sezon başında 68 Aksaray Belediyespor'dan transfer edilen Muhammet Özdemir, Sarayönü Belediyespor forması ile 12 maça çıktı. Oynadığı karşılaşmalarda 8 gol atan oyuncu, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Samsun ekibi Atakum Belediyespor ile anlaşmaya vardı.

Takımdan gönderilen oyunculardan birisi de Kubilay Özer oldu. Sezon başında Yeşilköyspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ama isteneni bir türlü veremeyen Kubilay Özer ile yollar ayrıldı. Ligin ilk yarısında yeşil siyahlı forma ile sadece beş maça çıkabilen Kubilay Özer, hiç gol kaydedemedi. Kubilay Özer'in tek akılda kalan hareketi, Serik Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında skor 0-0'ken direkten dönen topu oldu. Oyuncu, Bölgesel Amatör Lig'de Denizli ili temsilcilerinden Sarayköyspor'a transfer oldu.

Takımdan ayrılan dördüncü oyuncu Serkan Kaya oldu. Sezon başında Çatalhöyük Çumra Belediyespor'dan transfer edilen Serkan Kaya, Sarayönü Belediyespor forması ile ligin ilk yarısında 11 karşılaşmaya çıktı. Çabalarına rağmen istenen performansı gösteremeyen Serkan Kaya, takımdan ayrılarak Süper Amatör Lig takımları ile görüşmeye başladı. Serkan Kaya'nın Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Karapınar Belediyespor'a yakın olduğu öğrenildi.