Selvi: Durmak yok hizmete devam ediyoruz

Selvi: Durmak yok hizmete devam ediyoruz
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi ve kurmayları geçtiğimiz hafta Perşembe günü seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü’ne gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Vekil adayı Selvi’ye ziyaretlerinde Sarayönü...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi ve kurmayları geçtiğimiz hafta Perşembe günü seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü’ne gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vekil adayı Selvi’ye ziyaretlerinde Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan ve ilçe teşkilat mensupları eşlik etti.

Vekil adayı Selvi, Sarayönü Merkez’de esnaf ziyaretlerinde bulunarak, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler aktardıktan sonra esnaflardan ve vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde desteklerini istedi.

Vekil adayı Selvi Sarayönü’nde yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından beraberinde ki kurmayları ile birlikte mahalle ziyaretler de gerçekleştirdi.

Selvi sırası ile Gözlü, Ertuğrul, Kurşunlu ve Bahçesaray mahallerini ziyaret ederek, vatandaşların talep ve isteklerini tek tek not alırken, partinin vizyonu ve seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup, 14 Mayıs seçimi için destek istedi.

Latif Selvi

‘14 Mayıs’ta hedefi yakalamak istiyoruz’

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu ve olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Latif Selvi açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti teşkilatları olarak bugün Sarayönü’nde ilçe başkanımız Sayın Gamze Karacan, belediye başkanımız Sayın Nafiz Solak ve teşkilatımızda görevli gençlerimizden, hanımlarımızdan ve beylerimizden oluşan ekibimizle birlikte esnaflarımızı ve mahallerimizi ziyaret ettik.

Latif Selvi

14 Mayıs’ta inşallah hep birlikte büyük Türkiye hedefini yakalamak istiyoruz. Şu ana kadar yaptığımız ziyaretlerde esnaf arkadaşlarımızın partimize olan büyük teveccühüne şahit olduk. Mahalle ziyaretlerimizde ise vatandaşlarımızın partimizden beklentilerini ve isteklerini not alarak, hizmete devam edeceğimizi belirttik. Bugün geldiğimiz noktada vatandaşlardan aldığımız tepkilerle birlikte durmak yok hizmete devam ediyoruz.” dedi.

Etiketler :