Sarayönü Derneği üyeleri iftarda buluştu

Sarayönü Derneği üyeleri iftarda buluştu
Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, geçtiğimiz Perşembe günü Sarayönü Derneği Hizmet Binası'nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Keyifli ve samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte dernek üyeleri, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

İftar programına, dernek başkanı Emre Güney'in yanı sıra, dernek üyeleri ve Sarayönü sakinleri katıldı. Programda, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıkarken, birlikte yapılan dualar ile etkinlik son buldu.

Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emre Güney, iftar programının ardından yaptığı açıklamada, "Üyelerimizle bir araya gelerek bu güzel iftarı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bu etkinlikte, her zamanki gibi güzel ve anlamlı sohbetler gerçekleştirdik. Derneğimiz bünyesinde gerçekleşen bir araya gelme ve dayanışma ruhunu yansıtan bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz" dedi.

sarayonu-dernegi-iftar-2.jpeg

İftar programı, yapılan sohbetler ve birlikte geçirilen zamanın ardından sona erdi. Sarayönü Derneği üyeleri, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek programdan ayrıldı.