Sarayönü Bağlum yolcusu

Sarayönü Bağlum yolcusu
Sarayönü Belediyespor, pazar günü grubun önemli takımlarından Keçiören Belediyesi Bağlumspor'a konuk olacak. Zorlu deplasman mücadelesi Bağlum Belediye Stadı'nda saat 14:00'te oynanacak.Ankara ekiplerinden 1926 Polatlı Belediyespor'u...

Sarayönü Belediyespor, pazar günü grubun önemli takımlarından Keçiören Belediyesi Bağlumspor'a konuk olacak. Zorlu deplasman mücadelesi Bağlum Belediye Stadı'nda saat 14:00'te oynanacak.

Ankara ekiplerinden 1926 Polatlı Belediyespor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek büyük bir moral depolayan Sarayönü Belediyespor, bu hafta bir başka Ankara temsilcisine konuk olarak. Üst sıraları zorlayan Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor, deplasmandan en az 1 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. İkinci yarıda yükselen bir grafik çizen ve ilk yarıya göre daha derli toplu bir oyun ortaya koyan Sarayönü Belediyespor'un rakibinden puan veya puanlar alması bekleniyor. Kart cezalısı bulunmayan Sarayönü Belediyespor'da, Furkan Şan dışında sakat oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan puan cetvelinin dördüncü sırasında yer alan Keçiören Belediyesi Bağlumspor, son iki haftayı mağlubiyetle kapattı. Sandıklıspor ve Çubuk Futbol A.Ş.'ye mağlup olan Ankara temsilcisi, iç sahada sadece bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. İç sahada fazlaca dirençli olan Ankara temilcisi'ni Sarayönü Belediyespor ligin ilk yarısında 1-0 mağlup etmişti.