Okullar yeni eğitim yılına hazır

Okullar yeni eğitim yılına hazır
Sarayönü’nde yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları sürerken yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçe genelindeki okulların bahçelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.Milli Eğitim Bakanlığının takvimine göre...

Sarayönü’nde yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları sürerken yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçe genelindeki okulların bahçelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığının takvimine göre 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı bugün itibariyle başladı. İlk olarak okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için dersler verilmeye başlanacakken 6 Eylül itibariyle tüm öğrenciler okullardaki yerlerini alacak.

"Çocuklarımızın en güzel ortamlarda eğitim görebilmesi için"

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, çocukların en hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için çalışmalarına yön verdiklerini belirterek, "Eğitim yuvalarımızın temizliğine önem veriyoruz. Sağlıklı ve temiz okullar için yıl boyunca periyodik olarak çalışmalarımız devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde de öğrencilerimizin temiz okul bahçelerine kavuşmaları için seferber olduk." ifadelerini kullandı.