Ladik'te okul yararına kermes

Ladik'te okul yararına kermes
Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu, öğrenci, veli ve öğretmenler arasındaki ilişkileri geliştirmek ve eğitim için okula çeşitli donanımlar kazandırmak amacıyla bir kermes düzenledi.Geçtiğimiz hafta salı ve çarşamba...

Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu, öğrenci, veli ve öğretmenler arasındaki ilişkileri geliştirmek ve eğitim için okula çeşitli donanımlar kazandırmak amacıyla bir kermes düzenledi.

Geçtiğimiz hafta salı ve çarşamba günü olmak üzere iki gün açık kalan kermesten elde edilen gelir ile okulun çeşitli ihtiyaçları karşılanacak. Kermese Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, Sarayönü Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Göksu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında şiirler, ilahiler sunularak, okul öğrencileri tarafından yapılan resimlerin sergisi düzenlendi.

Kermeste Ladik halkından ve öğretmenlerden yoğun ilgi gördüklerini belirten Okul Müdürü Zekeriya Karaçay, “Okul bahçemizde organize ettiğimiz kermes ile okul, öğrenci öğretmen ve veli ilişkilerini geliştirmek istedik. Bu kermesi ayrıca sınıflardaki eğitim ve öğretim ortamlarını iyileştirmek amacıyla düzenledik. Yaptığımız kermes programına Ladik halkının ve velilerin büyük ilgi göstermesi bizi çok mutlu etti. Okulumuzun ilk defa bu çapta bir kermes yapmış olması veliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı” dedi.

Kermes ile ilgili görüşlerini bildiren Karaçay, “Bu kermesin yapılmasında bizlere en büyük desteği veren, en başta öğretmenlerimize, velilerimize, okul aile birliğine, öğrencilerimize ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.