Ereğli Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Ereğli Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor
Bahar mevsimi ve hava sıcaklıklarının asfalt çalışmalarına elverişli hale gelmesi ile birlikte Ereğli Belediyesi fen işleri ekipleri de saha çalışmaları ve yol yapım çalışmalarına hız verdi.

Bu doğrultuda Ereğli Belediyesi, Fen İşleri ekipleri başta olmak üzere tüm ekipleriyle birlikte Ereğli’nin yaşam standartlarını arttırmak için bozuk caddelerde zemin düzeltme ve kilitlitaş çalışmalarına başlandı.

eregli-belediyesi-yol-calismalarina-devam-ediyor-1.jpg

Söküm ve dolgu çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması planlanırken çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Umut Akpınar vatandaşlar için sorun teşkil eden her olumsuzluğu ortadan kaldıracaklarını belirterek daha da çok çalışacaklarını ifade etti.

eregli-belediyesi-yol-calismalarina-devam-ediyor-3.jpg

Başkan Akpınar, titizlikle sürdürülen çalışmalar kapsamında Ereğli’nin çehresinin değişeceği hususunun en önemli öncelikleri olduğunu belerterek;

“Ereğli Belediyesi olarak derdimiz ve gayemiz olan daha da yaşanabilir bir Ereğli için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Havaların ısınması ile birlikte ekiplerimiz ilçenin birçok noktasında yol yapım çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.