Kurşunlu’da teşekkür programı

Kurşunlu’da teşekkür programı
Sarayönü’ne bağlı Kurşunlu mahallesinde mahallenin hayırseverleri ve protokol üyelerinin katılımıyla bir teşekkür programı tertip edildi.Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Sinan Çelik tarafından organize edin programa Sarayönü Kaymakamı...

Sarayönü’ne bağlı Kurşunlu mahallesinde mahallenin hayırseverleri ve protokol üyelerinin katılımıyla bir teşekkür programı tertip edildi.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Sinan Çelik tarafından organize edin programa Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Nafiz Solak, protokol üyeleri, mahallenin hayırseverleri ve mahallede görev yapan öğretmenler katıldı.

Ladik mahallesinde Gökkuşağı dinlenme tesislerinde gerçekleştirilen toplu yemek programının ardından Kurşunlu mahallesine geçildi. Kurşunlu düğün salonunda gerçekleştirilen programda Mahalle Muhtarı Sinan Çelik, ilçe yöneticilerinin ve mahalle hayırseverlerinin Kurşunlu mahallesinde verdikleri destek ve yardımlardan dolayı teşekkür etti. Muhtarlık tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri, protokol üyelerine ve hayırseverlere takdim edildi. Kurşunlu İlkokulu’nun en başarılı öğrencileri ise çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.

Program hakkında bilgi veren Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Sinan Çelik, yaptığı açıklamada, “İlçe yöneticilerimizin desteği ve hayırseverlerimizin yardımlarıyla mahallemizde çok güzel işler başardık. Mahallemize yapılan birçok yatırımın yanı sıra bu programda bir araya gelmemizin amacı Kurşunlu ilkokul ve ortaokulumuzun elde ettiği başarıları taçlandırmaktı. Okulumuz son altı yıldır ilçede gerçekleştirilen bilgi yarışmalarında şampiyon olarak mahallemizi onurlandırmaktadır. Bunun yanı sıra ilçe birincisi olarak her sene ilçemizi Konya’da temsil etmektedir. Son olarak 2019 yılında il geneli yarışmalarında ikinci olarak önemli bir başarıya imza atmışlardır. Bu gayreti teşvik etmek, diğer öğrencilerimizi de gayretlendirmek üzere böyle bir program tertip etmeyi arzu etmiştik. Program çerçevesinde başarılı öğrencilerimizi birer çeyrek altınla ödüllendirdik. Ayrıca bu yıl İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrencimize de bir bisiklet hediye ettik.” dedi.

İlçe yöneticilerinin ve hayırseverlerin desteğini her daim hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Çelik, “Bu program dahilince sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza da mahallemizin ihtiyaçlarını iletme fırsatı bulduk. Desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyeceklerine inandığım değerli yöneticilerimize ve hayırseverlerimize mahallem adına şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.