Koç: ”Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum”

Koç: ”Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum”
31 Mart yerel seçimlerini kazanan Yeniden Refah Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Ladik’te yapılan kutlamalara katıldı. Ladik kutlamalarının ardından Sarayönü’ne gelen Koç, Belediye Hizmet binası önünde yaklaşık 1500 kişiye seslendi.

'Sizler görevinizi yaptınız, sıra bizde' diyen Koç, "Yorucu ve zorlu bir süreç geçirdik. Bu süreçte içerisinde ilçe yönetimi, kadınlar kolu, gençlik kolları, meclis üyesi adaylarımızın da bulunduğu partililerimizin yanı sıra çok sayıda isimsiz kahraman vardı bize destek oldu. Gece gündüz demeden, yağmur, soğuk dinlemeden çalıştılar. Sizlerde çok yoruldunuz. Artık dinlenme vakti. Tüm mahallelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Özellikle bayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim çalışmaları sürecinde halkın teveccühü ile karşılandıklarını dile getiren Koç,” Seçim çalışmalarımızda hemşerilerimizin bize göstermiş olduğu teveccüh sandığa yansıdı. Bu tek başına yakalanmış bir başarı değil. Biz Sarayönü’müzü tüm mahalleleri ile birlikte seviyoruz.

koc-herkese-cani-gonulden-tesekkur-ediyorum-2.jpg

2 dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Sayın Nafiz Solak’a çok teşekkür ediyorum. Bağımsız Aday Hasan Koçaş beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Salih Ülker abimize çok teşekkür ediyorum. Adil ve demokratik bir şekilde yürütülen çalışmaların ardınan seçimin kazananı bizler olduk. Ama biz değil asıl kazanan Sarayönü oldu. Başkanlık sürecimiz boyunca tüm mahallelere eşit ve adil yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Bu yola çıkarken el ele gönül gönüle sloganımız ile tüm kalplere dokunmaya gayret ettik. İnşallah hep birlikte ilçemizi layık olduğu yerlere taşımak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza başlayacağız. Bize inanan, gönül veren, destek veren ya da vermeyen tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız.

Rabbime bu görevi bana layık gördüğü için sonsuz şükürler olsun. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Büyük ve güçlü Sarayönü için el ele gönül gönüle” şeklinde konuştu.