Sarayönü TSM’nin yeni başkanı Zeki Çakıreli

Sarayönü TSM’nin yeni başkanı Zeki Çakıreli
Dr.Şükrü Serhat Kara’nın Meram İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü’ne (TSM) Uzm.Dr. Salih Zeki Çakıreli atandı.

Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü’ne (TSM) 1.5 yıldır Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ahmet Uzunay’ın vekalet ediyordu

Uzm.Dr. Çakıreli, Toplum Sağlığı Merkezi olarak vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Sağlık Bakanlığı’nın Mart ayı atamaları sonucunda ilçede görev yapmaya başlayan Çakıreli, Yunak ve Çeltik’te hizmet vermesinin ardından bölgeyi tanıdığını, ama ilk izlenimlerine göre Sarayönü’nde vatandaşların daha sıcakkanlı ve duyarlı olduklarını belirtti.

Uzm.Dr. Çakıreli’nin kendisi gibi aile hekimi olan eşi Dr.Tuğba Çakıreli’de Sarayönü Devlet Hastanesinde görev alıyor.

Göreve yeni başlayan Uzm.Dr. Çakıreli’ne Cuma günü resmi kurum amirleri tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Uzm.Dr. Çakıreli kimdir?

1994 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Çakıreli, ilk ve orta eğitimini Sivas’ta tamamladıktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesinde lisans eğitimini bitirdi. 2018 yılında mesleğe adım atan Çakıreli, yarım sezon Tokat Niksar Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra, 2019 yılında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde pratisyen aile hekimi olarak görevine devam etti. 3 yıllık pratisyenlik eğitimini Konya Şehir Hastanesinde tamamlayan Çakıreli, 2022 yılında itibaren Meram İlçe Sağlık Müdürlüğünde Uzman Aile Hekimi olarak görev yaptı. 1 yıl kadar burada hizmet veren Çakıreli, Çeltik Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev aldıktan sonra geçtiğimiz hafta Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezine ataması gerçekleştirildi.