Karaman Belediyespor geliyor

Karaman Belediyespor geliyor
Sarayönü Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta 6’ncı hafta rakibi Karaman Belediyespor olacak.Pazar günü Ortaca Belediyespor ile karşı karşıya gelen ve aldığı 1-0’lık mağlubiyetle büyük bir moral kaybı yaşayan...

Sarayönü Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta 6’ncı hafta rakibi Karaman Belediyespor olacak.

Pazar günü Ortaca Belediyespor ile karşı karşıya gelen ve aldığı 1-0’lık mağlubiyetle büyük bir moral kaybı yaşayan Sarayönü Belediyespor, yine evinde konuk edeceği Karaman Belediyespor’u mağlup ederek yeniden grupta iddialı hale gelmek istiyor.

Pazar günü oynanan karşılaşmanın ardından bir gün dinlenen Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden topbaşı yaparak hazırlıklarını sürdürecek. Sakatlığı düzelmeye başlayan İmam Almas’ın birkaç gün içerisinde takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Hedefi mutlak galibiyet olan Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor’u eli boş olarak göndermek istiyor. Hanesine 3 puan yazdırarak yeniden moral depolamak isteyen yeşil siyahlılar, kötü gidişatı durdurmayı hedefliyor.

Öte yandan iddialı bir kadro ile sezona giriş yapan Karaman Belediyespor, hedefini şampiyonluk olarak belirlese de istediği sonuçları alamadı. İki galibiyet, bir beraberlik, iki mağlubiyet alan Karaman Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ile aynı puanı paylaşıyor. Bu hafta evinde Isparta 32 Spor’u 3-2 yenerek hedefine tutunmayı başaran Karaman Belediyespor, Sarayönü Belediyespor karşısında var olma mücadelesi verecek. Aynı şekilde şampiyonluk hedefinden kopmamak için Sarayönü Belediyespor’un da bu karşılaşmayı mutlaka kazanması gerekiyor.

Karaman Belediyespor’u Trabzonlu Ercan Kul çalıştırıyor.