Kapalı Spor Salonu 2 yıl aradan sonra devam ediyor

Kapalı Spor Salonu 2 yıl aradan sonra devam ediyor
Sarayönü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan projelerden, yüklenici firma tarafından yarım bırakılan Kapalı Spor Salonu inşaatı yaklaşık 2 yıllık aranın ardından tekrar başladı.Sarayönü Belediye Başkanı...

Sarayönü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan projelerden, yüklenici firma tarafından yarım bırakılan Kapalı Spor Salonu inşaatı yaklaşık 2 yıllık aranın ardından tekrar başladı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile 15 milyon liralık hibe anlaşması gerçekleştirmişti. Anlaşmanın tamamlanması ve gereken prosedürlerin yerine getirilmesi ile birlikte proje kaldığı yerden devam ediyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Gençlik ve Spor Müdürlüğüne katkılarından ötürü teşekkür ederken, projenin kaldığı yerden hız kesmeden devam ettiğini ve alınan hibe ile birlikte çalışmaların bir yıl içinde tamamlanarak Kapalı Spor Salonunun kullanıma hazır hale getirileceğini söyledi.

Sarayönü Belediyesi Kapalı Spor Salonunun örnek projelerden bir tanesi olduğunu belirten Başkan Solak, projenin tamamlanması ile birlikte gençlerin spor yapabileceği modern bir tesisin Sarayönü’ne kazandırılacağını ve ilerleyen süreçte Sarayönü’nden farklı branşlarda bir çok sporcu yetiştirilebileceğini dile getirdi.

HABER MERKEZİ

Etiketler :