Semt Pazarı için servis hizmeti veriliyor

Semt Pazarı için servis hizmeti veriliyor
Sarayönü Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, Sarayönü’nde yaşayan vatandaşlar için sevindirici bir gelişme gerçekleşiyor. Her Cuma günü düzenlenen semt pazarına ulaşım artık daha kolay ve konforlu hale gelmiş durumda.

Sarayönü Muhtarlar Derneği'nin aracılığıyla başlatılan bu hizmet kapsamında, pazar yerine gitmek isteyen vatandaşlar için saat 9:30'da servisler otogardan hareket ediyor. Servis güzergahı, Doğu istasyon Mahallesi, Yukarı Mahalle, İnli Mahallesi, Selimiye Mahallesi, Hatıp Mahallesi, Fatih Mahallesi, Batı İstasyon Mahallesi ve Saraç Mahallelerinden geçerek pazar yerine ulaşıyor.

belediye-ladik-servis-3.jpg

Pazardan dönmek isteyenler için ise servisler, saat 12:00'de tekrar pazar yerinden hareket ederek ve aynı güzergahı takip ediyor ve vatandaşları evlerine güvenli bir şekilde ulaştırıyor.

Ladik mahallesinden ise saat 10:00’da kalkan servis aracı, mahalle sakinlerini semt pazarına ulaştırdıktan sonra saat 14:00’te OSB hizmet binası önünden yeniden hareket ederek vatandaşların güvenli bir şekilde evlerine dönmelerini sağlıyor.