Sarayönüspor sahaya indi

Sarayönüspor sahaya indi
Konya Süper Amatör Kümedeki temsilcimiz Sarayönüspor, geçtiğimiz günlerde sezonu açtı.İlk antrenmanını gerçekleştiren temsilcimiz, düz koşu ve çift kale maçla günü tamamladı.Antrenmanın bitiminde açıklamalarda bulunan...

Konya Süper Amatör Kümedeki temsilcimiz Sarayönüspor, geçtiğimiz günlerde sezonu açtı.

İlk antrenmanını gerçekleştiren temsilcimiz, düz koşu ve çift kale maçla günü tamamladı.

Antrenmanın bitiminde açıklamalarda bulunan Sarayönüspor Teknik Direktörü Bahri Karlı, “Sarayönüspor olarak 2023-2024 sezonunu açmış bulunmaktayız. Geçtiğimiz sezon grubu liderlikle tamamlayan oyuncu grubumuzu büyük oranda korumayı başardık. Maçların başlamasına 40 gün kala, yaz dönemi boyunca oyuncularımızın performanslarını korumak adına bireysel idmanlarına devam ettiğini görmek bana büyük mutluluk verdi. İlk antrenmanımız oldukça verimli geçti. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın da takıma çabuk uyum sağlayacaklarına olan inancım tam. Yeni sezonda da İnşallah Sarayönüspor olarak iddialı ve göze hoş gelen futbolumuzu sahaya yansıtmak tek dileğimiz. Yeni sezon takımımız ve ilçemiz adına umarım hayırlı uğurlu olur.” şeklinde konuştu.

Sezon açılışının ardından Sarayönüspor’un yeni forma sponsoru GennoTech firmasının genel müdürü Ahmet Büyükatçeken tarafından takıma yemek verildi.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

Etiketler :