ELMAS GİBİ EVLER

İttifak Holdingin Konya’da temiz hava ile manzaranın buluştuğu Meram bölgesinde başlattığı Zermeram projesinde ilk etabında yer alan Elmas Evler, sahipleriyle buluşma heyecanı yaşıyor.

Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı.

İttifak Holding üst düzey yöneticisi Salih Yılmaz’ın daveti üzerine Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş’den Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Harun Toftamış ve ekibiyle birlikte Elmas Evleri yerinde gezdik.

Alanda onlarca kişinin hummalı bir çalışması var.

Projenin oluşturduğu istihdam ise bizi daha çok mutlu etti.

Evine ekmek götürme imkanı bulanlarla göz göze geldik.

Örnek daireye çıktığımızda İcra Kurulu Üyesi Harun Toftamış ayaküstü sohbete başlamadan “Meram bölgesinin ayrıcalıklı projelerinden olan Zermeram’ın ilk etabındadaireler, lansmana özel peşinatsız 12 ay vade imkanı ile satışa sunuluyor” diyerek giriş tanıtımını yaptı.

Hatta bize soru sorma fırsatı vermeden Elmas Evler’in, Konya’nın sahip olduğu yaşam kültürü ve alışkanlıklarının günümüz ile en iyi şekilde harmanlanarak tasarlanmış, özel bir proje olduğunu,her ihtiyaca yönelik farklı konut tiplerinin bulunduğunu, bu etaptaki dairelerin 2024 yılının ilk çeyreğinde teslim edileceğini açıkladı.

Projenin, 80 bin m2 alana kurulan ilk etabında 205 daire ve 9 büyük ölçekli villa yer alıyor. 3+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipinde konut ve 10+3 oturum planlı villalar bulunuyor.

Konut ihtiyacının hissedildiği Konya da; projenin hayata geçirilmesi iyi bir atılım.

Kısa sürede tamamlanarak sahipleriyle buluşturulması ise yeni projeler için ticari bir yatırım.

Konya büyüyor.

Konya gelişiyor.

Değişen tüketici beklentileri ve sektör dinamiklerini en iyi şekilde değerlendirerek bu alanda adımlar atılması şehre ayrı bir zenginlik katıyor.

Bölgeler değer kazanıyor

Elmas Evleri Meram bölgesinde ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak konumlanacak gibi olmuş.

Proje hem yenilikçi, hem de çevreci detayları ile dikkat çekerken, mimarisi ve iç dizaynlarıyla da daireler sanki Elmas gibi

Gri su arıtma ve yağmur suyu depolamanın yanı sıra güneş enerjisi kullanımı gibi çevreci sistemlerin yer aldığı projede, aynı zamanda elektrikli araç şarjı üniteleri de bulunuyor.

Gezdik ve gördük.

Gördüğümüzü de paylaştık

Hayırlı olur inşallah

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet TURAN Arşivi