Eda ve Süleyman dünya evine girdi

Eda ve Süleyman dünya evine girdi
Eski Sarayönü Belediyesi Başkanı Ali Özmen, oğlu Süleyman Yasin Özmen’i evlendirdi.Müşerref-Muzaffer Sarıbaş çiftinin kızları Eda Sarıbaş ile merhume Meral-Ali Özmen çiftinin oğlu, Sarayönü Belediyesi Satın Alma Birimi...

Eski Sarayönü Belediyesi Başkanı Ali Özmen, oğlu Süleyman Yasin Özmen’i evlendirdi.

Müşerref-Muzaffer Sarıbaş çiftinin kızları Eda Sarıbaş ile merhume Meral-Ali Özmen çiftinin oğlu, Sarayönü Belediyesi Satın Alma Birimi personellerinden Süleyman Özmen hayatlarını birleştirdi.

Pazar günü Erkek evinden oluşturulan konvoyun kız evine gelerek dualar eşliğinde gelini alması ile başlayan düğün töreni, Evcekaya Kır Düğün Bahçesine geçilmesi ile devam etti. Davetlilere yemek ikramında bulunulmasının ardından nikah töreni yapıldı.

Genç çift Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın kıydığı nikahla, bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta evet diyerek Dünya evine girdi.

Süleyman Özmen’in nikah şahitliğini yakın arkadaşı Sarayönü Belediyesi Basın Yayın birimi personellerinden Davut Köprülü yaparken, gelinin nikah şahidi ise Merve Kanmaz oldu. Belediye Başkanı Nafiz Solak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Türk Bayrağı ile kaplı kutu içerisinde Kur’an-ı Kerim hediyesini takdim etti.

Nikah merasiminin ardından Evcekaya’da Kır Düğünü şeklinde tasarlanan düğünde davetliler gönüllerince eğlendi. Genç çift düğünün açılış dansını gerçekleştirirken, davetliler de çifte eşlik etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Sarıbaş ve Özmen ailelerini tebrik eder, Eda ve Süleyman çiftimize ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :