Bu muhtarın on parmağında on marifet

Bu muhtarın on parmağında on marifet
Sarayönü’nde Fatih Mahallesi muhtarı Nihat Türkoğlu, 2 dönemdir yürüttüğü muhtarlık hizmetinin yanı sıra kuaförlük mesleğini de icra ediyor.Sarayönü’nün en tecrübeli kuaförlerinden bir tanesi olan Türkoğlu, aynı...

Sarayönü’nde Fatih Mahallesi muhtarı Nihat Türkoğlu, 2 dönemdir yürüttüğü muhtarlık hizmetinin yanı sıra kuaförlük mesleğini de icra ediyor.

Sarayönü’nün en tecrübeli kuaförlerinden bir tanesi olan Türkoğlu, aynı zamanda yakın tanıdıklarının düğünlerinde düğün yemekleri hazırlayıp, servis ediyor.

Sarayönü’nde en az 2 işle uğraşmanın bir adet, gelenek olduğunu belirten Türkoğlu “Çocuk yaşlarımızdan beri birçok Sarayönülü gibi bende çok farklı meslek dallarını öğrenerek büyüdüm. Muhtarlıktan önce kuaförlük mesleğini senelerdir icra ediyorum. Eşimizin, dostumuzun düğünü olduğu zamanlarda da misafirlerimize yemek servisinde bulunuyorum. Arkadaşlarımız, kardeşlerimizde bize takılıyor çok yönlü muhtarımız diye. Sarayönü’nde doğup büyümenin en büyük avantajlarından bir tanesi birçok meslek dalını bir arada öğrenmek.” dedi.

Nihat Türkoğlu

SADECE MUHTAR DEĞİL BİRÇOK İŞİ BİR ARADA YÜRÜTÜYOR

Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, Muhtar Türkoğlu’nun arı gibi çalışkan bir muhtar olduğunu belirterek, “Nihat abi sadece muhtarlık görevini yürütmüyor, aynı zamanda bir çok mesleği bir arada yürütüyor. Sarayönü’nde yetişmiş birçok birey gibi oldukça enerjik olan Nihat abimiz, aynı zamanda düğün yemeklerinde servis yaptığı zaman bizde sevdiğimiz için takılıyoruz. Sarayönü’nde birçok büyüğümüz bu yönleri ile örnek alınacak kişilikler. Yeni nesil gençlerin masa başı işlerde çalışmak istediği günümüzde, ekmeğin aslanın midesine indiği bu dönemde muhtarımız, kıymetli Nihat abimiz gibi bireyler tüm gençlere örnek olacak nitelikte.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Etiketler :