Mehmet Büyükeğen AİHL, Sarayönü’nü Yakan Topta temsil edecek

Mehmet Büyükeğen AİHL, Sarayönü’nü Yakan Topta temsil edecek
Konya genelinde düzenlenen 5. Sınıflar Kaleli Yakan Top Turnuvası'nda Sarayönü İlçe Birincisi olan Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, elde ettiği başarıyla okul il finaline yükselerek Sarayönü'nü temsil etme hakkını kazandı.

Bu heyecan verici başarı, öğrencilerin spor ve takım ruhuyla birlikte çalışma yeteneklerini sergilemesinin yanı sıra, okulun spora verdiği önemi de ortaya koyuyor. Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, büyük finalde Sarayönü'nü en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Okul Müdürü Fatih Koyuncu, Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Sarayönü'nde düzenlenen Yakan Top Turnuvası'nda birinci olmasıyla ilgili şu sözleri paylaştı: "Okulumuz öğrencilerinin Yakan Top Turnuvası'nda elde ettiği birincilik bizleri gururlandırdı. Bu başarı, öğrencilerimizin spor alanındaki yeteneklerini ve takım ruhunu sergilemesinin yanı sıra, okulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerindeki başarısının da bir göstergesidir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, büyük finalde Sarayönü'nü en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin sosyal ve sportif yönden gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda takım çalışması ve liderlik becerilerini de geliştiriyor. Okulumuzun spor ve kültürel etkinliklere verdiği önem bundan sonra da devam edecektir."

mehmet-buyukegen-yakan-top-1.jpg

Sarayönü'nü ilçeyi büyük finalde temsil edecek olan takım, 5/A sınıfından Rabia Demir, Esmanur Özdemir, Nuhpelda Taşdeviren, Zeynep Irmak Karataş, Belinay Gençtir, Ayşegül Altunbaş ve 5/A-Dil sınıfından Beray Narcan (takım kaptanı), Melike Zehra Çolak, Ecrin Berber, Sude İpek, Gülnihal Ceylan, Hanife Nur Eren, Sabiha Rana Aydoğdu'dan oluşuyor.