Belediye’de ilk meclis toplantısı yapıldı

Belediye’de ilk meclis toplantısı yapıldı
Sarayönü’nde 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından seçilen yeni dönemin belediye meclisi ilk toplantısını yaptı.

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç başkalığında toplanan ilk meclis toplantısına yeni seçilen tüm meclis üyeleri katıldı.

Bayram arifesinde Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda yeni seçilen belediye meclis üyeleri birbirleriyle tanışıp yapılacak çalışmalarda başarılar dilendi.

Gündemdeki 15 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda 5 yıllık süreçte görev yapacak olan başkan vekili, imar ve bayındırlık komisyonu, plan ve bütçe komisyonu, encümenler, büyükşehir belediyeler birliğine üye seçimi, Anadolu medeniyetler birliği üye seçimi, Tarihi Kentler birliği üye seçimi, Uluslar arası Tarım Şehirlerine üye seçimi, 2023 yılı faaliyet raporu gibi konular görüşüldü.

belediyede-ilk-meclis-toplantisi-yapildi-1.jpg

Belediye Başkanı Necati Koç toplantının ardından, “Hepimiz için hayırlara vesile olacak, güzel kararlar alacağımız bir 5 yıllık meclis olmasını umut ediyoruz" dedi.

Başkan Koç, geride kalan yerel seçim sürecine değinerek, "Yerel seçimler, hem partiler anlamında hem yönetimler anlamında insanların hem kendini sınadığı hem de bu kente ilişkin neler yapabileceğini yeniden dizayn ettiği bir süreçtir. Bu anlamda Sarayönü’ne yakışır bir şekilde süreci tamamladık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra seçilen tüm meclis üyeleri Sarayönü’nün meclis üyeleridir. İlçemizin yararına olacak her kararın arkasında dururuz. İnşallah güzel çalışmalara imza atacağımız bir 5 yıl olacak” dedi.