Başkan Koç, bayramda tüm mahalleleri gezip bayramlaştı

Başkan Koç, bayramda tüm mahalleleri gezip bayramlaştı
Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, mübarek Ramazan Bayramı'nda Sarayönü'nün bütün kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti

Başkan Koç, bayramın ilk günü Sarayönü Merkez Çarşı Camii'nde kılınan bayram namazının ardından sırasıyla Sarayönü Merkez, Ladik, Ertuğrul, Bahçesaray, Kurşunlu ve Karatepe mahallelerine giderek vatandaşlarla buluştu.

baskan-koc-bayramda-tum-mahalleleri-gezip-bayramlasti-1.jpg

Bayramlaşma etkinliği ikinci gününde de devam etti. Başkan Koç, Gözlü ve Başhüyük mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramın son gününde ise Çeşmelisebil, Kuyulusebil, Kayıören, Boyalı ve Kadıoğlu mahallelerini ziyaret eden Başkan Koç, bayramlaşma ziyaretlerini tamamladı.

Başkan Koç, ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Koç, mahallelerdeki sorunları dinleyerek çözüm için gereken adımların atılacağını belirtti.

baskan-koc-bayramda-tum-mahalleleri-gezip-bayramlasti-2.jpg

Sarayönü’nün 26 mahallesi ile eşsiz bir ilçe olduğunu dile getiren Koç, ”Mübarek Ramazan Bayramı'nın coşkusunu ve sevincini bütün mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte yaşamak, bizler için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Bayramın ilk gününden son gününe kadar, sizlerle bir araya gelerek bayramlaşma ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Sarayönü Merkezi dahil Bahçesaray’dan Kadıoğlu'na kadar uzanan bu güzel yolculukta, mahallelerimizin sıcaklığını ve samimiyetini bir kez daha hissettim. Gösterilen ilgi ve misafirperverlik için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.

baskan-koc-bayramda-tum-mahalleleri-gezip-bayramlasti-4.jpg

Ziyaretlerimizde karşılaştığımız her bir gülümseme, her bir tebessüm, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Sizlerle birlikte, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Sarayönü için çalışmaya devam edeceğiz.

Ramazan Bayramı'nın huzurunu ve bereketini birlikte yaşadığımız bu özel günlerde, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diler, tüm Sarayönü halkının bayramını en içten duygularımla kutlarım” ifadelerini kullandı.