Ahlak olmayınca olmuyor

Ahlak olmayınca olmuyor
Terbiye ve ahlaktan nasibini almamış Akşehirspor taraftarları ve kulüp yöneticileri, yine Sarayönü Belediyespor’a karşı elinden gelen her türlü çirkinliği yaptı.Karşılaşma başından itibaren ağza alınmayacak küfürler...

Terbiye ve ahlaktan nasibini almamış Akşehirspor taraftarları ve kulüp yöneticileri, yine Sarayönü Belediyespor’a karşı elinden gelen her türlü çirkinliği yaptı.

Karşılaşma başından itibaren ağza alınmayacak küfürler savuran Akşehirsporlular, şişkinliklerinin ve terbiyesizliklerinin bedelini ağır ödedi.

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart ve oyuncuların şahsına iğrenç hakaretler eden, Akşehir taraftarları, tüm iğrençliklerini bir kez daha ortaya serdi. Daha önceki bir çok karşılaşmada da aynı iğrençliklere ve taşkınlıklara imza atan Akşehirspor taraftarları, terbiyesizliği gelenek haline getirdi. Sarayönü'ne sürekli küfürler yağdıran Akşehirlilere karşılaşma içerisinde herhangi bir yaptırım uygulanmazken, gözlemcinin raporu doğrultusunda kulübe para cezası kesilmesi bekleniyor.