30 Ağustos zaferi kutlandı

30 Ağustos zaferi kutlandı
Sarayönü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü, Pazar günü yapılan törenle kutlandı. Tören Sarayönü Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törene Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir...

Sarayönü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü, Pazar günü yapılan törenle kutlandı. Tören Sarayönü Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törene Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Nafiz Solak, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri katıldı.

Sarayönü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’nci yıldönümü, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile kutlandı. Protokol sırasına göre çeleklerin sunulmasının ardından, bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl kutlamaların süresi sınırlı tutulurken, katılım da azaltıldı. Her yıl törene katılan gaziler ve şehit yakınları bu yıl törende yer almazken, Kaymakamlık makamında kutlamaların kabulü programı da yapılmadı. Süreyi kısaltmak adına yine günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirilmedi.

Çelenk töreninin ardından Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Nafiz Solak ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Sabırlı şehit ziyareti gerçekleştirdi. Şehit Hasan Çiçek’in başında okunan dualarla kutlamalar sona erdi.