YRP Adayı Koç; “Altgeçit sorununu çözeceğiz”

YRP Adayı Koç; “Altgeçit sorununu çözeceğiz”
Yeniden Refah Partisi (YRP) Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç, 31 mart yerel seçimi ile ilgili seçim çalışmalarına devam ediyor.

Sarayönü İlçe Merkezi ve mahallelerinde resmi kurum ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla bir araya gelip projelerini gerçekleştirmek için destek isteyen YRP Belediye Başkan Adayı Necati Koç, Konya İstanbul karayolu üzerinde bulunan işletmeleri ziyaret edip istişarelerde bulundu.

yrp-adayi-koc-altgecit-sorununu-cozecegiz-3.jpg

Ladikaltı diye tabir edilen mevkiinin ekonomik ve sosyal yönden hareketli bir yer olduğuna işaret eden Koç, aynı zamanda bu bölgede bazı konularda sorunlar yaşadığını dile getirdi.

Konya İstanbul yolu üzerinde önemli projeleri olduğunu söyleyen YRP adayı Koç öncelikli olarak Ladikaltı bölgesinde trafik sorununa çözüm getireceğini ve alt geçit çalışmasının en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

yrp-adayi-koc-altgecit-sorununu-cozecegiz-1.jpg

Koç bölge ile ilgili projeleri hakkında şu bilgileri aktardı;

“Konya- Afyonkarahisar yolu orta refüjlerine gereken düzen ve iyileştirme, cep giriş çıkışları trafik düzenini kolaylaştıracak yeni giriş yolları ile daha akıcı ve tehlikesiz hale getireceğiz. Yıllardır sorun olarak karşımıza çıkan Ladik Kavşağını Karayolları Konya Genel müdürlüğü ile koordineli çalışarak tehlikeli olmaktan çıkaracağız.

Araç trafiğinin yoğun olduğu ve zaman zaman kazalara da neden olan Sarayönü Ladik arasındaki yolun genişletilerek çift yol haline getirmek önceliklerimiz arasında.

Sarayönü İlçemizi 3 nokta halinde hizmetlerin aksamaması açısından belirlemiş olduğumuz noktalardan hızlı kolay ve etkin hizmet verebilmek adına 1 Sarayönü İlçe Merkez, 2 Ladik Mahallemiz merkez, 3 Çeşmelisebil Mahallemiz merkez olarak 3 ayrı noktada makine, alet, ekipman ve personel paylaşımı yapıp, hızlı ve yerinde müdahale ile aksaklık olmadan hızlı ve etkin hizmet edeceğiz.

İlçemiz Merkezine daha kapasiteli ve her noktaya kolay ulaşım sağlayabileceğimiz otogar çalışması yaparak Belirlemiş olduğumuz güzergahlarda belirlediğimiz günlerde ve saatlerde günlük İlçe Merkezimize Kadıoğlu Mahallemizden, Bahçesaray Mahallemize Kadar Her mahallemize uğramak kaydı ile günlük kolay ve hesaplı gidiş dönüş ulaşımı sağlayacağız.

Ayrıca Konya İstanbul yolu üzerinde Hacpınarı mevkiinde orman dairesinde belli bir alanı kiralayarak belediye kır düğün bahçesi haline getirerek vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik adına hizmet sunacağız. Bu bölgenin hem ilçemiz hem de mahallemiz adına daha da değerlenmesi için gerekli çalışmaları yapacağız”