Yeşil siyahta yeniden buluştular

Yeşil siyahta yeniden buluştular
Konya Demirspor altyapısından birlikte yetişen Hakan Koç ve Mehmet Ali Üzgü, A takım statüsüne geçtikten sonra sürekli birbirine rakip olarak sahaya çıkmıştı. Bu sezon iki oyuncuyu da kadrosuna katan Sarayönü Belediyespor,...

Konya Demirspor altyapısından birlikte yetişen Hakan Koç ve Mehmet Ali Üzgü, A takım statüsüne geçtikten sonra sürekli birbirine rakip olarak sahaya çıkmıştı. Bu sezon iki oyuncuyu da kadrosuna katan Sarayönü Belediyespor, Hakan Koç ve Mehmet Ali Üzgü'yü tekrar buluşturdu.

Sezonu Selçukspor da tamamlayan Hakan Koç, gösterdiği performansla Teknik Direktör Niyazi Kart'ın dikkatini çekerek Sarayönü Belediyespor a transfer olurken, yine performansı ile göz dolduran Saiteli Kadınhanı Belediyesporlu Mehmet Ali Üzgü, Kart'ın bir diğer transferi oldu. Demirspor altyapısında ayrılmaz olan bu iki oyuncu, bu sezon Sarayönü Belediyespor forması altında A takım nezdinde üçüncü kez aynı takımda yer alacak olmanın sevincini yaşıyor.

Demirspor menşeililer

Gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çeken başarılı futbolcular, futbol hayatlarına Konya Demirspor da başladı. Genç yıldızlar, 3 sezon Demirspor forması altında birlikte mücadele ederken, performansları ile birlikte birçok kulübün radarına girmeyi başardılar.

Kader onları ayırmıyor

Demirspor da başarılı oyunlarıyla birçok kulübün radarına giren genç yeteneklerden Hakan Koç,  2014-2015 sezonunun ilk yarısını Ilgın Belediyespor da, ikinci yarısını ise Atiker Konyaspor U21 takımında tamamlamıştı.

Mehmet Ali Üzgü ise bir sezon daha Demirspor forması giyerken 2015-2016 sezonunda Süper Amatör Lig in dişli takımlarından Selçukspor a transfer oldu.  Hakan Koç ise yarım sezon daha süren Atiker Konyaspor macerasının ardından, devre arasında Selçukspor ile anlaştı. Böylelikle iki oyuncunun yolu 1,5 sezonun ardından yeniden kesişmiş oldu.

2016-2017 sezonunda Mehmet Ali Üzgü Saiteli Kadınhanı Belediyespor‘a transfer olurken, Hakan Koç Selçukspor forması giymeye devam etti. Kadınhanı Belediyespor da 20 maçta görev alan Mehmet Ali Üzgü ve Selçukspor da 17 maçta görev alan Hakan Koç yükselen performanslarıyla üst liglerden birçok takımın dikkatini çekmeyi başardı. Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sarayönü Belediyespor yıldız oyuncuları transfer ederek ikilinin kariyerlerinde beraber oynayacakları üçüncü takım olacak.