Yeniden Refah’ın Konya adayı belli oldu! Yarın açıklanacak

Yeniden Refah’ın Konya adayı belli oldu! Yarın açıklanacak
Konya Büyükşehir Belediye başkanlığı üzerine AK Parti ile yaptığı pazarlıkta talebine karşılık bulamayan Yeniden Refah Partisi, Konya adayını belirledi. Kulisleri hareketlendiren ismin yarın kamuoyuna açıklanması bekleniyor

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor. 14 Mayıs 2024’te yapılan yerel seçimlerde oyunu artıran ve yerel seçimlere de iddialı hazırlanan Yeniden Refah Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye adayı da merak ediliyor.

Kulislerde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın AK Parti ile yaptığı pazarlıklarda Konya Büyükşehir Belediyesi’ni istediği, ancak bu talebinin karşılık bulmadığı konuşulurken, Yeniden Refah, Konya’da kendi adayını çıkarmak için kolları sıvadı.

Daha önce Konya belediyelerini yöneten Milli Görüş’ün devamı olarak siyasete devam eden Yeniden Refah Partisi’nde Konya Büyükşehir Belediye başkanlığı için İl Başkanı Temel Peker ile Karatay ve Konya Büyükşehir Belediye başkanlıkları yapan Mustafa Özkafa’nın oğlu Muhammed Şeyh Şamil Özkafa’nın adı geçmişti. Son kulis bilgisine göre ise Yeniden Refah Partisi’nin Konya’daki adayı belli oldu.

Yeniden Refah Partisi’nin Konya’da, belediyecilikten gelen Mehmet Köseoğlu’nu aday göstereceği öğrenildi. Mehmet Köseoğlu’nun adaylığının yarın resmi olarak açıklanması bekleniyor.

MEHMET KÖSEOĞLU KİMDİR?
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Karatay Belediyesi’nde görev yapan Mehmet Köseoğlu, daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüttü. Ardından KOSKİ’de Genel Müdür Yardımcılığı yapan ve Konyaspor eski başkanlarından Köseoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

yeniden-refahin-konya-adayi-belli-oldu-1.jpg