Yeniden Refah Partisi Ladik'te SKM açtı

Yeniden Refah Partisi Ladik'te SKM açtı
Yeniden Refah Partisi, Sarayönü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı coşkulu şekilde gerçekleştirildi.

Pazar günü Ladik’te gerçekleştirilen açılış törenine Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, Konya Büyükşehir Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç, Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Seda Nur Zeybek, kadın kolları, parti mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

yrp-necati-koc-secim-burosu-4.jpg

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başladı. Akabinde dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek Yeniden Refah Partisi Sarayönü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi faaliyete girdi.

yrp-necati-koc-secim-burosu-3.jpg

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç, Merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın izinden giderek milli görüş doktriniyle belediye hizmetleri vereceklerini dile getirerek, “İlçemizde vatandaşlarımızın partimize ve şahsımıza teveccühleri oldukça büyük. 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olmak için, 1994 ruhunu yeniden canlandırmak için, milli görüş ruhunu yeniden canlandırmak için tüm vatandaşlarımızın oylarına talibim. İlçemizi yeniden bir araya getirerek bir bütün halinde hareket etmemizi sağlayacak çalışmalarımızla geliyoruz. Desteklerini esirgemeyen ve açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan hemserilerimize teşekkür ediyorum” dedi

Açılış töreninin ardından kafile Ladikli Ahmet Hüdai’nin mezarını ziyaret ederek dualar okudu.

yrp-necati-koc-secim-burosu-1.jpg

Programın devamında Ladik’te ve Sarayönü’nde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen kurmaylar, kendilerini tanıtarak seçimlerde desteklerini istedi.

yrp-necati-koc-secim-burosu-1-001.jpg