Yarım kalan kapalı spor salonu tamamlanacak

Yarım kalan kapalı spor salonu tamamlanacak
Sarayönü’nde 3 yıl önce yapımına başlanan, ardından müteahhit firmanın projeyi yarım bırakması ile yaklaşık 2 yıldır atıl durumda kalan Kapalı Spor Salonu projesi çözüme kavuşturuldu.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz...

Sarayönü’nde 3 yıl önce yapımına başlanan, ardından müteahhit firmanın projeyi yarım bırakması ile yaklaşık 2 yıldır atıl durumda kalan Kapalı Spor Salonu projesi çözüme kavuşturuldu.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, konunun çözümü noktasında sıklaştırdığı temaslarının neticesini aldı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan görüşmelerin ardından Başkan Solak, yarım kalan projenin tamamlanması için destek aldı. Sarayönü Belediyesi Kapalı Spor Salonu yapımı için Sarayönü Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında 15 milyon TL’lik hibe anlaşması imzalandı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, kendilerine desteklerini esirgemeyen Spor Toto Teşkilat Başkanlığına teşekkür ederken, hediyesini takdim etti.

Sarayönü Kapalı Spor Salonu

Başkan Solak anlaşmanın imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, “2 yıl önce temeli atılan ancak müteahhit firmanın projeyi bırakması ile yapım faaliyetlerinin durduğu Kapalı Spor Salonu projemiz nihayetinde çözüme kavuştu. Temaslarımız sonucunda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile 15 milyon TL’lik hibe anlaşmasını imzaladık. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen T.C Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Bak’a, Ak Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Baykan’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu

Sarayönü Kapalı Spor Salonu

Serhat ÇETİNKAYA

Etiketler :