Ülker; "Üretici kooperatifleri kuracağız"

Ülker; "Üretici kooperatifleri kuracağız"
Sarayönü'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği yerlerde halkın belediye başkanı olacağını vurgulayan Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, Belediye başkanı seçilmesi durumunda üretime ve istihdama öncelik vereceğini belirterek "Üreticilere kooperatif kuracağız" dedi

Sarayönü'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında er gittiği yerde halkın belediye başkanı olacağını vurgulayan Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, "Her zaman sizlerle istişare eden size yakın bir başkan olacağımı şimdiden göstermek için ayağınıza kadar geldim. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da başkan olarak düzenli olarak tekrar ziyaretinize geleceğim." dedi.

"İstişare ve işbirliğine önem vereceğiz"

Birlik, beraberlik ve iyi ilişkileri önde tutan bir anlayışla hareket edeceklerini ifade eden Ülker, "Sevgi, saygı, hoşgörü, barış ortamında, kimseyi ötekileştirmeden, tam bir birlik, beraberlik ve adalet anlayışı içerisinde hareket edilecektir. Temel hizmetlerin herkese tam, eksiksiz ve en hızlı şekilde verilmeye çalışılırken Büyükşehir Belediyesi ile de her zaman koordinasyon içerisinde hareket edilecektir." diye konuştu.

"İstihdam seferberliği başlatacağız"

İlçeye yeni yatırımcılar kazandırmak için seçimden sonra başkan olur olmaz seferberlik ilan edeceklerine dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, işsizliği ve dışarı göçü önlemek için istihdama yönelik her türlü fedakarlığın yapılacaklarını ve ilçeyi yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirmek için çabalayacaklarını söyledi. Ülker, Kompen ve Tetik Supap gibi istihdam sağlayan firmaların sayısının ilçede artması için kapı kapı dolaşacaklarını da kaydetti.

"Üreticilere kooperatif kuracağız"

Belediyenin öncülük ve organizasyon gücünü kullanarak ilçenin ufkunu açacak ve halkın ekmeğini büyütecek projeler hayata geçirmek istediklerini dile getiren Ülker, bu konuda ise şunları söyledi: "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylülerimizin katma değeri yüksek ürünleri marka haline getirilerek Türkiye geneline ve dünyaya ulaştırılacaktır. İnternet üzerinde kuracağımız sanal pazardan da ülke geneline ve dünyaya açılacağız."