Ülker, Sarayönü'nde esnaf ziyareti yaptı

Ülker, Sarayönü'nde esnaf ziyareti yaptı
Saadet Partisi'nin Sarayönü Belediye Başkan adayı Salih Ülker, Cuma günleri kurulan halk pazarını ziyaret etti. Pazarda esnaflarla bir araya gelen Ülker, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Ayrıca, projeleri hakkında bilgi verdi ve vatandaşlardan destek istedi.

Ülker'in pazar ziyareti sırasında Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Ziya Tokgöz ve teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Pazar ziyaretlerinin ardından Gözlü mahallesine geçen Ülker ve kurmayları burada da vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda buluşan Ülker, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Gözlü Mahallesi'ndeki vatandaşlar da Ülker'e çalışmalarında başarılar diledi. Ülker vatandaşlardan desteklerini beklediğini dile getirdi.

ulker-sarayonunde-esnaf-ziyareti-yapti-2.jpg

Seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker,” Sarayönü'nü hak ettiği yere taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın desteğiyle Sarayönü'nü daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Projelerimizle ilgili detaylı bilgi vermek için her fırsatı değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ülker ayrıca, "Seçim çalışmalarımız hızla devam ediyor. Gördüğümüz ilgi ve destek bizi çok mutlu ediyor. Sarayönü'nü daha yaşanabilir bir kent yapmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm Sarayönü halkından desteklerini bekliyoruz" dedi.