Ülker: “Herkesi kucaklayacağız”

Ülker: “Herkesi kucaklayacağız”
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, “Halkın belediye başkanı” olmak için 31 Mart tarihine kadar projelerini ve yönetim anlayışını herkese anlatmak için yoğun bir tempoyla çalışacaklarını söyledi.

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salıh Ülker, belediye meclisi üyesi adayları ve partililerle birlikte esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Ülker, “Belediyeciliğin kitabını yazmış Milli Görüş belediyeciliği ile ilçemizde her vatandaşımızı sevgi ve saygıyla kucaklayacağı. Halkımızın derdiyle dertlenen ve bu sorunlarını çözen bir başkana ihtiyaç var. Oda adil ve güvenilir milli görüş belediyeciliği ile olacaktır inşallah” dedi.

lker-herkesi-kucaklayacagiz-2.jpg

Her gün bir mahallede

Her gün bir mahalleye giderek sorunlara mahalle sakinleriyle iş birliği halinde çözümler üreteceklerini yineleyen Ülker, bu konuda ise şunları söyledi: “26 mahallemizi en aza ayda bir kere mutlaka ziyaret etmek ve halkın belediye başkanı nasıl olunur göstermek istiyorum. Halkımızın ayağına giderek sorunlarına bir bir çözümler üreteceğim. Halkımızın özlediği ve beklediği başkan olacağım. Halkımız esnaf dükkanımıza nasıl istediği zaman gelebiliyorsa makamımıza da aynı şekilde rahatlıkla gelecek.”

Önceliğimiz istihdam

Belediye Başkan Adayı Ülker, başkanlık olur olmaz hemen ilçeye yeni yatırımcılar kazandırmak için seferberlik ilan edeceklerine dikkat çekti. İşsizliği ve dışarı göçü önlemek için istihdama yönelik her türlü fedakarlığı yapacağını ve ilçeyi yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirmek için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade eden Ülker, ticari, sınai ve tarımsal üretim, hayvancılık, besicilik gibi ekonomik işlere ve yatırımlara destek olarak istihdam oluşturan organizasyonları devreye sokacağını söyledi. Ülker, istihdam sağlayan firmaların sayısının ilçede artması için kapı kapı dolaşacaklarını da kaydetti.

ulker-herkesi-kucaklayacagiz-3.jpg

Gençlerimize sahip çıkacağız

Gençlerin sorunlarıyla da yakından ilgileneceklerini, bu konuda kaymakamlık başta olmak üzere resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapacaklarını da dile getiren Ülker, “Son yıllarda ilçe genelimizde özellikle gençlerimiz arasında yaygınlaşmış olan uyuşturucu kullanımına karşı STK’lar, Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Emniyet birimlerimizle işbirliği halinde mücadele edeceğiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi zararlı alışkanlıktan uzak tutmak için bireysel sporlar ve takım sporları yapmalarının teşvik ve destekçisi olacağız” dedi.