‘Üç Kız Kardeş’in Somer’inden çocuk itirafı

‘Üç Kız Kardeş’in Somer’inden çocuk itirafı
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan Güven çok konuşulacak bir itirafta bulundu. İşte ayrıntılar…

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te Özgü Kaya ile birlikte başrolü paylaşan ve Somer karakterini canlandıran Berker Güven, önceki akşam sevgilisi ve meslektaşı Nihal Yalçın ile Cihangir'de objektiflere takıldı.

4.jpg

Üç Kız Kardeş dizisinin gelecek bölümleri hakkında sır vermeyen 29 yaşındaki oyuncu, “Dizi çok iyi gidiyor, çekimler için Ayvalık'a gidip geliyorum. Yoğun çalışıyoruz” dedi. Gazetecilerin 42 yaşındaki sevgilisi Nihal Yalçın'la röportaj yapmak istemesi üzerine, “Nihal gelmez arkadaşlar. O magazin sevmiyor, boşuna ısrar etmeyin” diyerek soruları kendi cevapladı.

Dizideki Somer'in hayatı ile Berker'in hayatının aynı olmadığına değinen Güven, “Somer kaostan beslenen bir adam, hiç alakamız yok" diye konuştu.

1-002.jpg

“DAHA BABA OLCAK YAŞTA DEĞİLİM”
Basın mensuplarının 'evlilik' ile ilgili sorusuna da cevap veren Berker Güven, şunları söyledi:
“Evlilik bir insanın doğrultusunda olmamalı. Çocuk istiyorsanız evlenirsiniz. Ben Nihal'i çok seviyorum, şu anda bir çocuk istemim yok. Ben kendime zar zor bakıyorum. Daha çok gencim, baba olacak yaşta değilim, çok zaman var.”

Genç oyuncu medya mensuplarının “Sevgilinizle aynı projede yer alır mısınız?” sorusuna da “Hayranlıkla değerlendiririm. Nihal'in oyunculuğunu çok seviyorum, seve seve” diyen yanıt verdi.

2-003.jpg

BERKER GÜVEN KİMDİR?
7 Eylül 1994 doğumlu olan Berker Güven, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünde eğitim gördü.

2017 yılında gösterime giren 'Babam' filminde Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile başrolü paylaştı.

Vatanım Sensin dizisinde Aleksi, Zalim İstanbul dizisinde ise Nedim rolüyle yer aldı.

Berker Güven ayrıca 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü aldı.

29 yaşındaki Güven, Türkiye – Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde de Yılın En İyi Drama Oyuncusu Ödülü'nün de sahibidir.

3-002.jpg

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER
2017 Babam
2016-2018 Vatanım Sensin
2019-2020 Zalim İstanbul
2020-2021 Alev Alev
2022- Üç Kız Kardeş