Türk:”En önemli destekçimiz kadınlar”

Türk:”En önemli destekçimiz kadınlar”
Ak Parti Sarayönü İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Merve Türk Dayar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en önemli yol arkadaşlarından birisinin kadınlar olduğunu belirterek; "20 yıllık yol hikayemizin en önemli yoldaşları...

Ak Parti Sarayönü İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Merve Türk Dayar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en önemli yol arkadaşlarından birisinin kadınlar olduğunu belirterek; "20 yıllık yol hikayemizin en önemli yoldaşları da yine kadınlar. Bu anlamda hem yapılan düzenlemeler hem 20 yılın tüm kazanımlarında, kadın-erkek omuz omuza yol yürüyen bir siyasi hareketiz." dedi.

Başkan Türk, 5,5 milyon üyesi, yaklaşık 600 bini bulan aktif kadın çalışanıyla AK Parti'nin aynı zamanda büyük kadın hareketi olduğunu belirterek, "Ülkemizin ve dünyanın en kritik seçimlerinin 2.Turuna giderken kadın kolları teşkilatlarımızın enerjisi bizim için çok kıymetli." ifadesini kullandı.

26 mahallemizde teşkilatlarla bir araya gelerek talepleri, İlçe Başkanlığı ve İl Kadın Kolları ile konuları istişare ettiklerini aktaran Türk, 2’ci tura giderken bütün istişare mekanizmalarını işletmek istediklerini kaydetti.

AK Parti'nin 2023 seçimleriyle ilgili çalışmalarına da değinen Türk, sözlerini şöyle tamamladı: "2023'teki en önemli mottomuz, her sandıkta varız, her sandığın sahibiyiz. Onun için sandık esaslı çalışma yöntemimiz var. İlçemizdeki bütün seçim bölgelerimiz böyle, ana kademe ve kadın kollarının birlikte yürüttüğü bir çalışma. Biz özellikle kadınlar kısmında sandık sandık çalışmalarımızı, Mahalle mahalle gözden geçirerek titiz bir çalışma yaptık. Her daim teşkilatlar olarak 2’ci tur seçimlere hazırız.

2023 seçimlerine de en hazırlıklı teşkilatın, AK Parti teşkilatları olduğunu açıkça söyleyebilirim. Bunların içinde kadınların yerinin ayrı olduğunu özellikle vurgulamak isterim. İlçemizdeki Bütün kadın seçmenlerimizin sandığa giderek milli iradeye ve partimize desteklerini vermesidir." dedi. (Belgin TARI)

Etiketler :